Hvad Er Dyb Lyd? Få Svaret Her

Pexels.com -

I dette indlæg vil jeg kort forklare hvad dyb lyd er. Få svaret her. 

Det kan være svært at snakke om noget man rent faktisk ikke kan se. Sådan er det med musik, der består af en masse forskellige lyde der tilsammen ender ud i noget godt at høre på. Lyd kan også være ubehageligt at høre på, som i støj. 

Lyd er små vibrationer som øret kan høre, men øjnene ikke kan se. Dybe lyde har få svingninger hvor lyse lyde har mange svingninger.

Man måler styrken af lyden i det der hedder decibel, forkortet som dB. Hvis du visker, så er det kun ca. 30 dB. Når du hører naboen bore med boremaskinen så er det ca. 100 dB og er næsten på grænsen til hvad et menneske øre må høre, nemlig 125 dB.

Det har længe været kendt, at hunde kan høre meget bedre end menneskerne. Ja, det siges at hunde faktisk hører 100 gange bed end mennesket. Så det er lidt svært at forstille, hvor godt det egentligt er. Det er også derfor at hunde ofte opfatter ting før mennesket, det er nemlig fordi de kan høre at der er nogle mennesker på vej ind af indkørslen langt før, du kan reagere på det. 

Det indhold du læser i dette tekstindhold, er lavet med økonomisk support fra avXperten. Hvor du finder et stort sortiment med trådløse høretelefoner.